Kategóriák
Építőipar

Aqualine medencefedés technológiák

Az Aqualine Kreatív Fürdőtechnika már hosszú évek óta forgalmazza a különböző medencefedéseket. Az évek alatt összegyűlt tapasztalatokat ez úton szeretnénk Önökkel megosztani. Egy medence építés jelentős beruházás. Természetes, hogy szeretnénk a körülményekhez képest a lehető leghosszabb ideig használni a medencét illetve a lehető legkedvezőbb költséggel üzemeltetni a legkevesebb időráfordítással. Ezért feltétlen fontos a megfelelő medencefedés biztosítása.


Eltolható alumínium profilszerkezetű polikarbonát medencefedés
Kültéri elhelyezésű medence építés esetén nagyon fontos, hogy mennyi ideig tudjuk használni a medencét. Sajnos az éghajlatunk nem engedi meg azt, hogy egész évben fedés nélkül használhassuk a kültérben elhelyezett medencénket. Egy jól megtervezett és kivitelezett eltolható alumínium profilszerkezetű medencefedés esetén a medence használati idejét jelentősen meg tudjuk növelni.

Automata medencetakaró roló
Mindegy, hogy a medencénk kültéri vagy beltéri elhelyezésű, a medencefedés mindenképpen szükséges. Egy medencetakaró roló felszerelése esetén csökkenthető a párolgás, tehát csökken a hő- és a vízveszteség, valamint kevesebb vegyszert kell adagolnunk a medence vizébe.

Téli takaró ponyva
A takaró ponyva általában a téliesítés elengedhetetlen kelléke, az egyik legfontosabb medencefedés. A téliesítésre felkészített kültéri medencére húzzuk rá, oly módon hogy a medence szélén lógjon túl minimum 50-60 cm-rel. A Takaró ponyva rögzítése történhet kötéllel kihorgonyzással vagy a széleit súlyokkal leterhelve. A takaró ponyva képes megakadályozni, hogy a használaton kívüli medencénk vizébe beleessen bármilyen tárgy, növényi vagy állati szennyeződés (falevelek, ágak, fű, föld, kutya, macska, kígyó, béka, egér, rovar, stb.). Megakadályozza a víz párolgását és kellő biztonságot nyújt a medence vizének védelmére illetve az esetleges beleeséses balesetek megelőzésére.

Tekintse meg medencefedési megoldásainkat: www.aqualine.hu