Kategóriák
Ipar

Az Agisys Kft. törökbálinti beruházása

Sikeresen zárult az Agisys Kft. villanymotor gyártó-és raktárcsarnok beruházása. A projekt az Új Magyarország Fejlesztési Program keretében valósult meg. Összes költsége 121.000.140 Ft, melyből 42.350.049 Ft az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás. A finanszírozáshoz 5 évre szóló  hitelt nyújtott a CIB Bank Zrt. 48.400.056 Ft értékben.

A csarnok átadási ünnepségére 2011.10.21-én került sor az Agisys Kft. törökbálinti (Tó utca 2.) telephelyén. Sipos Károly ügyvezető igazgató úr tájékoztatta a résztvevőket arról, hogy a projektet a cég dinamikus növekedése, a vevőik gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálásának igénye hívta életre. A fejlesztés eredményeképp a cég gyártási- és raktározási kapacitása jelentősen nőtt, egyúttal új munkahelyeket teremtett.

Az Agisys Kft. 100%-ban magyar tulajdonban lévő cég, amely 2004-ben költözött a törökbálinti telephelyre és a térség fontos munkaadója. 25 fő dolgozik a cégnél, ahol 2010-ben 1,1 milliárd forintos árbevételt realizáltak, az idei terv pedig az 1,2 milliárd forint elérése. Evvel a cég piacvezető Magyarország hajtástechnika piacán. Az Agisys Kft. élen jár a logisztikai technológiai fejlesztések területén. A teljes vállalati működést korszerű számítógépes vállalatirányítási rendszerrel segítik, amit vonalkódos termék- és folyamatazonosítás is támogat.  Rendelkeznek két MODULA típusú automata raktárrendszerrel is. A rövid bemutató után a vendégeknek lehetőségük nyílt a bővítés területét bejárni.

Minden érdeklődőt szívesen látnak személyesen, illetve további információk találhatóak a www.agisys.hu honlapon.

1 hozzászólás a(z) “Az Agisys Kft. törökbálinti beruházása” című bejegyzéshez

Azonnal tudnak pótalkatrészt vagy egyenértékű alternatívát ajánlani. Nekünk is jobb megoldást javasoltak, mint ami igénnyel eredetileg megkerestük őket. Néhány napon belül, de ha kell, az oldaluk szerint akár 24 óra alatt a raktározott alkatrészekből is igény szerint összeszerelik a megrendelt hajtóművet. Nekünk nem kellett tárolnunk semmit, és az alkatrészek, termékek azonnal elérhetőek voltak. Ajánlom őket!

A hozzászólások jelenleg nem engedélyezettek ezen a részen.