Kategóriák
Ipar

Egyedi konyhabútor készítés

A konyha éppoly intim része a lakásnak, mint a hálószoba, csak sokkal érdekesebb. Aludni nagyjából mindenki egyformán szokott, de főzni! Ezért fontos a konyhabútor!

Ahogy a jó munkához jó szerszám kell, a jó főzéshez is kell a jó konyha. A jó konyha elsősorban nem attól függ, hogy modern-e, divatos konyhabútorral van-e berendezve.

Ha a konyhabútor kis falfelületű, de elég nagy alapterületű konyhába készül, akkor szokott a konyhasziget is beépítésre kerülni. Ha a konyhasziget főzőlapot is tartalmaz, az szigetelszívót is igényel, ezért általában új építésű konyhabútorok esetén tervezik be ezt a megoldást. Ilyenkor van lehetőség a központi porszívó berendezés csatlakozási pontjának kialakítására is. Más a helyzet, ha a főzőlap a fal melletti konyhabútor része marad.

A Gerland Bútorstúdió 1992 óta alkalmazza ezt a csodálatos természetes követ konyhai munkapultként. A Gerland Bútorstúdió gránit konyhapultjainak formája és megmunkálása éppen olyan kiemelkedő színvonalú, mint a tömörfa bútoroké.

További konyhabútor információk:
www.gerland.hu