Kategóriák
Szolgáltatás

Idősgondozás Budapesten

Az Olajág Otthonok idősgondozás szolgáltatásainak kialakításakor a törvényi szabályozás figyelembevétele mellett az idősek életkorához, egészségi állapotához illeszkedő minőségi életvitel támogatását tűztük ki célul.

Intézményeink közösségi tereiben – társalgók, könyvtárak – kerülnek megrendezésre a lakói klubok, illetve egyéb kulturális programjaink.

Lakhatási szolgáltatások

Otthonaink teljes közműellátással – víz, áram, csatorna – rendelkező lakószobákat, önálló lakrészeket biztosítanak, melyek nővérhívóval felszerelt telefonkészülékkel, intézményeink többségében füstérzékelővel felszereltek. A lakrészek, illetve a közös használatú helyiségek rendszeres takarítása, a gépészeti berendezések üzemeltetése, karbantartása a szolgáltatás részét képezi.
Intézményeinkben recepció, napi 24 órás őrző-védő portaszolgálat működik, emellett érték- és vagyonmegőrzésre is van lehetőség.

Orvosi, mentálhigiénés, szociális ellátás

A lakók rendelkezésére áll egy rendszeres – a jogszabályoknak megfelelő – intézményi orvosi ellátás, tanácsadás, szűrés, valamint – saját vagy külső szakorvos javaslata alapján – a jogszabályoknak megfelelő körben ingyenes alapgyógyszer- és gyógyászatisegédeszköz-ellátást vehetnek igénybe. A lakók szociális és hivatalos ügyintézését mentálhigiénés szakemberek segítik.

Ellátási szolgáltatások

A velünk élőknek napi ötszöri étkezés áll rendelkezésére. Az étkezések során a lakók nyolc menüsorból választhatnak. Természetesen egyedi, orvos vagy dietetikus által javasolt diétás igényeket is figyelembe veszünk.

Lakóinkat alap tisztálkodószer-csomaggal látjuk el, melynek tartalma az egyéni igények figyelembevétele mellett választható. A velünk élők ruházatának, textilneműjének mosása, vasalása, javítása a szolgáltatások részét képezi.

Idősgondozás Budapesten szolgáltatásunk és áraink minden esetben személyre szabottak, melyek intézménytől, elhelyezéstől, szolgáltatáscsomagtól, életkortól és egyéb tényezőktől függnek.

További információk:
www.olajagotthonok.hu