Kategóriák
Szolgáltatás

Magyar Ingatlan Központ

Az ingatlan hirdetési portál, ahol biztosított a kedvező árú hirdetés megjelenítés, a hirdetési állományok kezelése és teljes körű támogatás az ingatlan értékesítéshez. Minden egy helyen, a Magyar Ingatlan Központ oldalain!

Minden munkatársunk mögött áll hitelügyintéző, jogi tanácsadó, marketingszakértő, ami eladónak is és vevőnek is biztonságot és erőt nyújt egy nyer-nyer üzlet megkötéséhez!

Miért érdemes a Magyar Ingatlan Központot választania?

A MIK kínálatát böngészve megtalálja több, mint 400 ingatlaniroda hirdetési állományát és keresleteit!

A Magyar Ingatlan Központ oldalain kedvező feltételek mellett hirdethet és a megjelenések több portálon is garantáltak! Egy hirdetésrögzítéssel négy magyar mellett most egy angol nyelvű hirdetési oldalon is helyet biztosítunk!

Ingatlan értékbecslő szolgáltatásunk mellett szakmai tapasztalatunkat kiegészíti a rendszerünk által elérhető napi kínálati átlagárak ismerete. Napi több tízezer adat elemzése adja meg a hitelét kalkulált értékeinknek!

Az Ön dolgának megkönnyítése érdekében Hirdetésfigyelőinkkel automatikusan, ügyfélszolgálatunkkal a teljes hazai kínálati piac felmérésével keressük és találjuk meg az igényelt ingatlant!

Ha bármilyen kérdése van ingatlan adásvételével kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal:
mik.hu