Kategóriák
Kereskedelem

Pénztárgép Centrum

Cégünk, az Alt Cash Kft. pénztárgépek, vonalkódolvasók, blokknyomtatók és POS terminálok értékesítésével és kereskedelmi szoftverek fejlesztésével foglalkozik. A Sam4s a Bixolon és a Posiflex magyarországi képviselője. Keressen fel minket, és segítünk megtalálni a legmegfelelőbb készüléket a vállalkozása számára!


Szervíz

Forduljon hozzánk, ha meghibásodott a pénztárgépe, a mérlege vagy a blokknyomtatója!  A ránk bízott eszközök javítását a legtöbbször egy nap alatt elvégezzük.

Egy olyan a szervizt keres a termékei értékesítéséhez nélkülözhetetlen készülékek számára, melynek a szakértelmében megbízhat?

Cégünk a Sam4s, a Posiflex és a Zebex márkák magyarországi képviselője és húsz éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi eszközök üzemeltetésében. Ha meghibásodott a készüléke és hozzánk fordul, biztos lehet abban, hogy a lehető legrövidebb időn belül újra használni tudja majd.

Tanácsadás

Nincs egy pénztárgép mind fölött, minden üzlet más és más. A különböző területeken tevékenykedő, eltérő méretű és forgalmú vállalkozások pedig akkor profitálhatnak a legtöbbet a kereskedelmi eszközeik képességeiből, ha az egyéni adottságaikat figyelembe véve választottak.

Egy forgalmasabb étteremben vagy üzletben például egy POS terminálokat tartalmazó rendszer annyira felgyorsítja a kiszolgálást, hogy a kiépítése rövid távon megtérülhet. Egy éjjel-nappali kisbolt, vagy egy fodrászat számára viszont egy modern, kisméretű pénztárgép jelenti a legjobb és a legolcsóbb megoldást a forgalom nyomon követésére és a nyugtaadásra.

További pénztárgép információk:
www.penztargepcentrum.hu