Kategóriák
Szolgáltatás

Saját weboldal az üzleti élet szereplőinek

2018-ban már minden vállalkozás számára elengedhetetlen, hogy egy weboldal segítségével könnyen és gyorsan megjelenjen az interneten és online is kommunikálhassa szolgáltatásait, termékeit.

Ha vállalkozásunk fő profilja nem pont a webfejlesztés, akkor a fenti cél elérésére két kézenfekvő lehetőség kínálkozik.

Az egyik az, hogy keresünk egy jó ajánlásokkal rendelkező, megbízható webfejlesztőt, akivel együtt dolgozva, soksok egyeztetést követően, valószínűleg egy kisvállalkozás számára jelentősnek mondható díj kifizetését követően elindulhat új weboldalunk. A legtöbb esetben minden későbbiekben felmerülő módosítás, változtatás esetén újabb köröket kell majd futnunk a fejlesztővel. Az üzemeltetés költségei, köztük a webtárhely éves díja is minket terhel.

A másik lehetőség, ha egyszerűen és gyorsan kívánjuk elérhetővé tenni online jelenlétünket az, ha kiválasztunk egy olyan szolgáltatót, amely biztosít számunkra egy előre kidolgozott elemekből álló weboldal készítő megoldást, amelyből programozói ismeretek nélkül is rövid idő alatt saját magunk készíthetjük el személyes weboldalunkat. Ezt a weboldalt azután a könnyen kezelhető, magyar nyelvű adminisztrációs felületen keresztül bármikor módosíthatjuk és a kedvező havi díj nem csak a költségvetésünket nem terheli meg, de még a webtárhely éves díját is tartalmazza.

Természetesen van egy weboldallal szemben felállított elvárási szint, amely felett kizárólag az első lehetőség tudja megadni azokat a funkciókat, amelyekre szükségünk van, és ilyen helyzetben mindenképpen keressünk egy jó szakembert vagy csapatot weboldalunk, webáruházunk megtervezésére és leprogramozására.

Ha azonban egyszemélyes szolgáltató vagy tanácsadó vállalkozást működtetünk, induló kis cég vagyunk, saját weboldalunkon szeretnénk bemutatni szolgáltatásainkat, kisszámú termékkörünket és nincs speciális egyedi megoldásra igényünk, mindenképpen fontoljuk meg a második lehetőséget. Mit is kaphatunk egy ilyen weboldal rendszer használatával és kiknek ajánlható jó szívvel? Összeszedtük a válaszokat ezekre a kérdésekre, példának pedig a WEBBUSINESS weboldal rendszert elemezzük.

Kinek ajánljuk a weboldal rendszert?

Ingatlanközvetítőknek – Ingatlan értékbecslőknek – Energetikai tanúsító mérnököknek – Pénzügyi közvetítőknek, hitelközvetítőknek – Biztosítási üzletkötőknek – Lakberendezőknek – Ügyvédeknek – Építőipari kivitelezőknek, kereskedőknek

Mit tud majd a weboldalunk?

Személyes weboldal, vagy projektoldal, irodai weboldal munkatársakkal, ügyfélkezeléssel, egyéni szolgáltatások, kompetenciák, saját kínálat, átvett kínálat, akciók, referenciák, galéria megjelenítése, igénybe vehető ingatlan kínálati ár statisztikai modul, gyors kapcsolatfelvétel, médiazónák, rólunk mondták.

15 napig díjmentes, próbálja ki! – Nincs hűségidő, sem külön webtárhely díj – Időszaki (kampány) oldalak is létrehozhatóak – A zónák tetszés szerint ki-, és bekapcsolhatóak – Idegen nyelvi verzió is igénybe vehető – Az admin állandóan rendelkezésre áll, bármikor, bármi módosítható – Adatbázis használatával portfóliók is bemutathatóak, galériák kialakíthatóak – Mobileszközökön is megfelelően megjelenik

Mit érhetünk el az oldalunkkal

Alacsony költségen üzemeltethetünk saját online megjelenést, melyen termékeinket, szolgáltatásainkat azonnal megjelentethetjük. Akár már kevés tartalommal, anyaggyűjtés nélkül is készíthetünk egy teljes értékű weboldalt, amelynek köszönhetően ismertségünk növekedik, a kapcsolatfelvételek, megkeresések száma pedig emelkedni fog. A rendszer lehetővé teszi, hogy szükség esetén több weboldalunk is legyen egy időben, vagy kampányszerűen, így mindig saját weboldalunkra tudunk hivatkozni minden reklámanyagunkban.

Vágjunk bele!

Tehát amennyiben egyéni vállalkozóként, üzletkötőként kíván a weben megjelenni, gondolkodjon akár hosszú távú megoldásban, akár átmeneti kampányidőszakra célzott weboldalban, próbálja ki a WEBBUSINESS weboldal rendszerét!

15 napig díjmentes használhatja weboldal szerkesztő csomagjukat, és ráér akkor előfizetni, amikor már kipróbálta és elégedett az eredménnyel!

További információk:
webbusiness.hu