Kategóriák
Egészség

Kontaktlencse Webáruház

A Lencserendeles.hu egy internetes áruház ( e-bolt ), amely kontaktlencsék, illetve kiegészítőszerek forgalmazásával foglalkozik. Az összes nagyobb magyarországi kontaktlencse, illetve ápolófolyadék disztribútor termékeit forgalmazzuk ( Johnson & Johnson, Ciba Vision, Cooper Vision, Baush & Lomb, Alcon ) és a választékunkat folyamatosan bővíteni kívánjuk. Honlapunkon megtalálhatóak, a legújabb fejlesztésű szilikon-hydrogél kontaktlencsék éppúgy, mint a hagyományos hydrogél lencsék.

Kínálatunkban szerepelnek szférikus, tórikus, bifokális, multifokális, illetve színes kontaktencsék, valamint szemcseppek is. De válogathatsz a különböző hordásidejű lencsék között is, találsz féléves, havi, kéthetes, illetve napi lencsét egyaránt.

Miben vagyunk mások, mint az összes többi e-shop?

  • A Lencserendeles.hu szem előtt tartja a viselő egészségét, ezért igény esetén javaslatot tesz a kontroll lehetőségére is. Kiemelt szemorvos és optikus partnereink közül a honlapon található kontroll menüpontra kattintva, kiválaszthatod a hozzád legközelebb eső helyet, ahol vizsgálati díj ellenében megvizsgálják a szemed. Ez nagyon fontos, na hanyagold el, mert csak ha teljesen egészséges a szemed, akkor tudod panaszmentesen, és komfortosan viselni a kontaktlencsédet. Másrészt tudástárunkban – ahol egyébként kérdéseiddel is fordulhatsz hozzánk, megtalálsz néhány elméleti háttér információt, és válaszokat a leggyakrabban előforduló kérdésekre.
  • A Lencserendeles.hu kontaktlencse webáruház fontosnak tartja, hogy olyan embereket, illetve célokat is támogasson, amelyek helyzetüknél fogva rászorulnak a segítségünkre. Ezért ha nálunk vásárolsz, vásárlásoddal támogathatsz egy alapítványt is, ami jelenleg még teljesen egyedülálló az internetes áruházak piacán. Ha szeretnél támogatni másokat, plusz pénz illetve energia befektetése nélkül kattints az Alapítványi támogatás menüpontra, ahol mindenről részletesen tájékoztatunk.

Kontaktlencse kínálatunkról bővebben itt tájékozódhat: www.lencserendeles.hu